ONLINE RESERVEREN!

TableBooking
  HeerlijkeSTREEKPRODUCTEN

  EEN IMPRESSIE
  Streekproducten zijn er in alle soorten en maten. Het kan van alles zijn zolang het maar uit de regio komt. En dan heeft een streekproduct veel gezichten. Denk aan groente, kaas en vlees. Of aan vruchten, sappen en ijs. En wat te denken van paddestoelen, versgebakken brood of soep?

  De smaak van het goede leven
  Veelal gaat het om producten die volgens de beste tradities gemaakt worden. Ambachtelijk. Biologisch. Met respect voor de natuur. De makers leggen eer in hun werk. De producten krijgen de gelegenheid om zich te ontwikkelen. En dat proef je. Groenten, fruit, vlees en kaas die qua smaak met niets te vergelijken zijn. Hooguit met de smaak van vroeger.

  Schoon genoeg
  Deze veelal biologische producten hebben nog een voordeel. Ze zijn schoon en dragen bij aan een beter milieu. Doordat de producten uit de regio komen, hebben ze weinig kilometers gemaakt. Geen zwaar vrachtverkeer, geen luchtverkeer en weinig wegtransport. Minimale logistiek dus. Dat scheelt CO2-uitstoot. En daar doen we het voor. Voor de regio, voor de smaak, voor de gasten. Voor u dus. Want als we het doen, doen we het goed.